Service Laptop-Calculatoare-HiFi Tel: 0785/ 860 333 Service TV-LCD-Plasme-Monitoare 0737/ 201 497

Afla cum iti poti recupera datele din calculator daca windowsul nu mai porneste.

In tutorialul de astazi am sa va explic cum va puteti recupera datele personale din calculator daca sistemul de operare este inaccesibil din diverse motive.Va puteti recupera orice fel de document, incepand de la poze, video pana la documente text, pdf etc.

Pentru acest lucru trebuie sa descarcati Lili Usb Creator, un utilitar foarte usor de folosit pe care il descarcati de aici. 

Descarcati una din versiunile de mai jos: 
 Elementary OS 32bit .iso
Elementary OS 64bit .Iso
Dupa ce ati descarcat Lili Usb, instalati programul in calculator apoi il deschideti, introduceti un stick de minim 1Gb in partea de sus aveti "Choose a USB key", alegeti stikul dumneavoastra.
Pasul doi "Choose a source"  click pe logo ISO si mergeti unde ati descarcat Elementary OS.
La persistence nu modificati nimic.
Debifati ultima casuta "Enable launching....".
Ultimul pas click pe logo portocaliu de jos, din acest moment se creeaza sistemul live pe stick, asteptati cateva minute pana se finalizeaza instalarea.
Dupa ce ati creeat live stickul restartati calculatorul si bootati dupa stick, daca nu aveti optiune pentru a boota dupa stick vedeti tutorialul de aici .  
Porniti sistemul Live Mode si veti intra in interfata desktop Elementary OS, interfata foarte prietenoasa unde va puteti accesa partitiile si sa va salvati documentele pe stick, cd, dvd etc.


Daca aveti comentarii nu ezitati sa folositi rubrica de mai jos! 

Salut, Sper ca v-am fost de ajutor cu acest tutorial si nu uitati daca aveti nevoie de ajutor sau alte intrebari va astept cu comentarii!.

1 comentarii:

  1. Bravo omule! Bun tutorial si mai ales ca incurajezi si sustii Linux-ul! Asteptam noi tutoriale, la fel de interesante.

    RăspundețiȘtergere